Pages

Wednesday, December 15, 2010

||| profession seorang miming-er |||

Ni la tuan punya badan-Cik Shida
Tadi Mr.Vort pergi jenjalan dekat forum jap.Usha-usha sikit benda baru dekat forum tu.Mana lah tau boleh jadi bahan untuk entri lepas ni.Hehe.Tengah lelepak dekan section lawak,terjumpa lah ada video lawak ni.
Ok,main actor dalam video ni name dia Nor Shida Abdul Aziz(memang feymes dengan nama Cik Shida).Bekerjaya seorang guru n mungkin hobi dia wat miming lagu kot.Ni antara koleksinya yang feymes.

video
-Starring "Kalau berpacaran" by Sohaimi Mior Hasan-
Macam muka lelaki betul

video
-Ni pula lagu "Yank" by Wali Band-
macam-macam aksi dia
hehe

Haha.Memang funny la bila tengok gaya dia,mimik muka dia n so on.Even dia ni perempuan,lagu lelaki pun dia tibai.Ape yang bestnya dalam sesetengah video dia pakai kostum memang kene dengan lagu tu.Sumpah macam haram.Haha.So kalau korang berminat dengan cik shida ni,boleh la ke facebook fan pages dia.Kalau nak tengok koleksi dia,boleh pergi dekat account youtube cik shida.

video
-Info pasal dia-

Selamat layan!!!

15 ||| pengomel |||:

sfatimahzj said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bolehla buat hiburkan hati..hehe..
tapi ada jugak yang tak berapa nak kena..huhu
lalalaa

ChuyRy™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau tengok sekali ok lagi..kalau dah banyak kali tgk rasa meluat..hu3

bayi beriman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy sokong chuyry . .
mule2 sy terbahak gakk tgk vid dye ..
dh byk kali meluat lakk . .
itu pandangan masing2 . .

lai2 ,
singgah blog saye ;)
http://bayiberiman.blogspot.com/2010/12/blogger-paling-hangatt-sgt-bertuah.html

atOn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ish3...cikgu..cikgu..hehe~

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sfatimahzj hehe
@chuyry n bayi beriman video nie kne tengok stok skali je kot.hehe
@aton cikgu aton ke?

Jo Qusary said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka sgt cara dia lepaskan tensen... malangnya ada sesetgh org kolot dlm masyarakat kita yg tak berenti mengata ttg dia just because sh'e different... ape la, ingat cikgu bukan manusia ke ape diorg neh...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lain orang lain pendapat..hehe

Luv U said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ambil baiknya.. buang buruknya...
ber expresi kan..hak azazi.. :)
salam damai

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah...cmtu la...salam damai...>,<

aien said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheheee ade ade saje cikgu shida sorang nih hehe

athrh lani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

<3

Ain Zulaikha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe dia ni mmg gila2 lah kot.. harap2 kat sekolah dia tak garang lah.. hehe

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahha...otak dia gila2 sket je..hhee

Anis izyan Abd Rahman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahha
mule2 anis jumpe link dia 4 bulan lepas
rase mcm tak pecaya
sgt terkesima
kemudian baru boleyh terime
haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...itu realiti...

Post a Comment

 
naik atas...