Pages

Friday, December 10, 2010

||| blog oh blog |||

Hidup blogger ni bukannya selalu dicucuri dengan idea.Kekadang kalau dah tak ade idea tu,kena lah memerah otak.Nak cari tajuk bukannya benda senang.Nak kena usha dekat web ni la,dekat berita harian la."Abes tu kalau dah takde idea macam mana?"kata suara hatiku.
Bagi Mr.Vort,walaupun baru bertapak di dunia blogger ni,Mr.Vort akan sedaya upaya untuk menghidangkan blog visitor dengan benda yang terbaik.So sekarang ni,Mr.Vort memang dah kekeringan idea.Maybe pagi karang dapat la tu.Sementara kita menunggu pagi,marilah kita layan sikit video ni.Video ni,Mr.Vort rasa agak tertarik sebab ni 1st time Mr.Vort tengok orang buat benda camni.Anyway sumpah lawak.Haha.Layan!!!

video





video

Kalau korang nak banyak video lagi macam ni,boleh la layan dekat sini | http://nimportequi.com
Selamat layan !!!
credit:hady safwan

5 ||| pengomel |||:

ANATI SOKI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe.. nice one!

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@anati soki haha...sharing is caring...

aisyah bet ^^ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

LOL

amira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha,,lawak2

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..tengok la website die..lagi banyak...

Post a Comment

 
naik atas...