Pages

Wednesday, December 8, 2010

||| sepetang bersama daus af8 |||


Sekarang,majoriti orang mengenali Daus daripada penglibatannya dalam AF8.
Seorang yang berpersonaliti penyanyi yang agak peramah,pandai bergaya dan tidak sombong.Petang tadi,Daus and family datang ke rumah Mr.Vort.Nak kata Mr.Vort kawan lepak bukan juga walaupun Mr.Vort berasal dari negeri yang sama dengan Daus.Tapi sebenarnya,mak Mr.Vort dulu berkawan rapat dengan emak si Daus ni.So tadi kebetulan family Daus ni di Melaka.Ajak la sekali datang ke rumah.Teringin juga nak tengok muka Daus ni dari dekat.Tapi kitaorang bukan la jenis yang "die-hard-fanatic" Daus ni.Tapi dah kebetulan ada,layan je la.Selalu tengok dekat TV jer.Paling dekat pun dekat internet.Haha.Time dia datang ajak la minum sekali..Kira minum petang la.Gila apa orang datang tak bagi minum.Mak Mr.Vort pula mengambil masa yang ada berborak dengan mak si Daus ni.Mr.Vort dengan keadaan gabrah,duduk mendiamkan diri.Kekadang je bersuara kalau ditanya.Daus pula time tu bawak member dia,peserta Twisties Bingit.Tapi Mr.Vort pun tak kenal sebab bukan jenis yang layan sangat benda nyanyi-nyanyi ni dekat TV.Anyway,petang tadi memang best.Sempat jugak snap sana,snap sini.Haha.

Mr.Vort mengambil kesempatan bergambar dengan keluarga Daus

Us with Daus

Mak Mr.Vort dengan kawan lamanya

Sempat juga ambil gambar berempat(gambar paling mahal)hehe



5 ||| pengomel |||:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingt kan Mrs.Vort ni yg baju kaler ijau..upe nye kecik molek je bdka nye...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...2 abg sye...tp bkn yang paling kecik uh...haha...yg sederhana je org nyer...thnx reading...>,<

Just Dila79 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comey lagi tuan punya blog dari daus....mesti si daus rasa tergugat gagat....tu yang posing lebih2 tu kasik orang tau akulah daus....hahahahaha

+akufobia+ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ambil kesempatan.haha.

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@just dila79:haha,,,yela 2...btw thanx for reading...
@+akufobia+:sape yang ambil kesempatan nie???hahah

Post a Comment

 
naik atas...