Pages

Monday, December 13, 2010

||| my feveret blog #1-Horror(18SG) |||


"Kandungan artikel ini tidak sesuai untuk yang lemah semangat dan perempuan mengandung!"


Bercakap mengenai kehidupan,amat berkait rapat dengan kematian.Well,everyone know that semua yang bernyawa pasti akan mati.Hehe.A not-serious topic will be on air.Tiap kali kita tengok tv,especially berita,mesti ada laporan mengenai kematian.Orang eksiden la,jatuh bangunan la.Macam-macam ada.Haha.Tapi biasa la,untuk tatapan awam,memang dia tutup mayat tu.Mr.Vort dari kecik lagi teringin nak tengok apa yang ada di sebalik 'plastik hitam' polis tu.


Kekadang terkata juga dalam hati,'kenapa la polis ni tutup mayat tu,bagi je la tengok'.Haha.Yelakan masa tu,tak matang lagi.Bila dah beransur dewasa,baru tahu rupanya yang fuction dia tutup benda tu banyak sebab.Nak tau?Takpelah,nanti bila korang dah matang nanti korang tau la sebabnya.Mr.Vort memang minat tengok benda-benda macamni.So Mr.Vort layan la karingeri.Dalam ni memang banyak koleksi gambar mayat.Haha.Yang sembelih kepala pun ada.Horror gile.Dulu lagi banyak.Tapi semenjak website dulu kene hack,semua database hilang.Kesian dekat tuan tanah tu.So kepada yang sekepala dengan Mr.Vort,boleh la layan website ni.Haha.

p/s:Benda yang paling smart dalam ni ialah slogannya,"Hiduplah Dengan Pantas, Matilah Dengan Cepat, 

Dan Tinggalkan Mayat Yang Menarik"

Selamat menonton!!!

13 ||| pengomel |||:

dya adriza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

karingeri memang terbaik!

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...kite sekepale...

Encik MamaT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngeri tau... auuuwww.....

Azyie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bosan dah saya tengok..xad yg len kew....

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mamat:hehe...ad la sket...
azyie:yg len x carik ag..hhuhuh

ika said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ketar lutut . rrrr .

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...layan waktu malam lagi bez...

BalqeesAmanda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru tengok..boleh ke selalu kita tengok gambar2 macam tu?

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

balqees:x tau la..rasenye x boleh kot..

da[Y]un said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq sebab perkenalkan blog kari Ngeri ni..

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..welcome..btw sharing is caring...>,<

noorafzan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak nak tengok la..ngeri..

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngeri sket je,.>,<

Post a Comment

 
naik atas...