Pages

Thursday, December 30, 2010

||| MrVort berwajah baru ||

Lagi beberapa hari,sekolah akan bermula.Dan masa ni la paling dibenci oleh pelajar sekolah.Yelakan,time ni la juga baru terasa yang cuti juz sekejap je.Cis.Dan time ni la juga semua benda kene diuruskan especially potong rambut!!!


Dah lama da simpan rambut.Start dari awal cuti lagi sampai sekarang.Apa yang selalu dibanggakan pelajar sekolah ialah rambut yang panjang.Waaa.....Mesti smart kalau rambut panjang.Hehe.Nak tengok perubahan MrVort?Hehe.

:::Sebelum gunting rambut:::




:::Selepas Gunting Rambut:::




Cis...macam mana nak menghadap member nanti ni???
sumpah kene ejek
tapi
CHILL je bro...^,^

P/S:Maybe ni last post untuk tahun ni + last post sebelum naik sekolah.Malangnya,MrVort duduk hostel.Bersawang la blog ni.Ish.Sedihnya.Takpe,nanti balik kampung,MrVort update.Hehe.Chao.

8 ||| pengomel |||:

Naz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam bro Vort. aku pun kena potong rambut jugak hari ni. sama saja la nasib kita. asal nak buka sekolah saja kena potong rambut. huhu. lepas SPM boleh simpan rambut sikit. tu pun sikit saja. sebab masa dah bekerja kena nampak kemaslah kononnya.

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Naz

haha...yg pnting,,,kite mmg benci gnting rmbut..haha

zaira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haaaa mesti baca blog akak bila dah botak botak ni. hot ape.

http://namasayazaira.blogspot.com/

[ j ! w A m U s ! k ™ ] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aha..botak bro??style arhh...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zaira

hot???sket kot..haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@[ j ! w A m U s ! k ™ ]

nasib baik ko dah abes skola...huh...

Naz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@||| V0r Ne w0rK |||
Hoohoo. Yeah. Benci yang teramat. Habis rambut style Jepun aku dipotong jadi style Bruce Lee. T_T

zmah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wajah baru disertai azam baru utk gigih berusaha supaya berjaya dlm study.

Post a Comment

 
naik atas...