Pages

Sunday, December 12, 2010

||| hdr experiment |||

High Dynamic Range(HDR).Benda ni common la bagi photographer pro.Tapi bagi Mr.Vort ia adalah satu seni gambar yang agak unik tapi dapat dibuat menggunakan Adobe LightRoom 3.Kalau ada software ni memang senang nak buat.Huhu.
Mr.Vort baru je belajar macam mana nak buat photo biase jadi hdr.Mule-mule tengok agak terpegun la.Sumpah smart.Main point die,tone colour dia memang jelas.Ni antara photo hdr bagi photographer professional.





Dan yang ni pula,hasil kerja tangan Mr.Vort sendiri setelah bertungkus-lumus mencari tutorial.Haha.









Not bad kan?Hak3

6 ||| pengomel |||:

zureen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adobe photoshop pun boleh pakai benda ni :)

p/s : zureen ada study benda ni..hihi

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ea???sebab nk gune photoshop,Mr.Vort x reti sangat..Btw,,thanx for the info...

Khairiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus!! usaha itu penting, yg lg penting minat kita dalam bidang apa yg kita nak lakukan,

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha....thanx bro for supporting...

Dye Kronniesar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa.boleh tahan.heheheh.nak gak laaa wat.tapi tak reti.hhahahah. :P

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saye pon carik dekat youtube je...>,<

Post a Comment

 
naik atas...