Pages

Monday, December 13, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

salam semua
ni contest ke-2 yang Mr.Vort ikut
yang contest first 2 dari bro framestone
nasib tak menyebelahi Mr.Vort
hehe(sob...sob...)
so contest hari ni dari bro daniel zaidi
kalau teringin nak join tu
boleh klik dekat banner yang dekat bawah ni


contest ni memang banyak hadiah
ada 30 kesemuanya
1st time jumpa contest macam ni
hehe
nak tengok hadiahnya?
kalau la ditakdirkan menang
Mr.Vort teringin sangat tengah mengidam fridge magnet dari singapore tu
nampak smart je
hehe

tagged(friend yang bertuah) :

so kepada y'all yang berminat nak join bende ni,jgn lupe klik banner dekat atas
^^

4 ||| pengomel |||:

E.d.Y said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok bro...thanx...>,<

butterflyana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Good Luck! ;)

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx for wishing,,,^^

Post a Comment

 
naik atas...