Pages

Friday, December 17, 2010

||| follower #100 |||

Wow.Tadi bila Mr.Vort bukak dashboard blogspot,bila tengok follower dah sampai #100.Hehe.Tak sangke pula sebab Mr.Vort baru je 15 hari bertapak di dunia blog ni.Mula karrier blogger start 2nd December 2010 until now.
Alhamdulillah juga Mr.Vort dapat menyediakan pembaca semua dengan artikel walaupun di masa ketiadaan idea,saya sajikan dengan video yang menarik perhatian Mr.Vort.Hehe.



So kalau korang belum tahu,follower #100 jatuh kepada nelly.Hehe.Thanx to all for keep supporting me.Hehe.Even u all doesn't support me at all.I'm very appreciate it.


Dan menjadi satu lumrah bloggerist bila orang follow kita balik,nak cakap thanx,caranye follow orang tu balik la.Tapi ada sesetengah blogger yang follow blog Mr.Vort tak de link dekat profile dorang.Kalau macam ni,macam mana nak follow balik?Ish9.Nanti takut bila kita tak follow balik,dia kutuk belakang pula pasal kedekut nak follow.

So senang cerita nak mengelakkan salah faham ni,(bagi yang belum letak link) korang pergi Dashboard > My Account (button dekat sebelah dashboard) > Edit Profile > Carik tab "link" n then korang masukkanla apa yang patut.Mungkin bukan Mr.Vort seorang je yang perasan benda ni.Ramai blogger dah noticed benda ni awal lagi.Hehe.So kalau ada link,kan senang nak follow."Ramai follower,tinggilah trafic".>,<


So anyway thanx all for your support.....>,<

P/S:Erm,,rase-rase kalau entri tu menarik ke,ada info yang boleh pakai ke,jangan lupe share ea...>,<



32 ||| pengomel |||:

Hanif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak kecik hati...cuma terasa..heheheh.
I nak jadi 101...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm dah terlambat je..hehe...jadila yang ke 105...>,<

nuR izyan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..congrats!!itu mksudnye blog anda d terima rmai :)
keep blogging

jayne said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah!!! ^^

SweetyMui2 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats! :)

dyana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah, cayaa lah.

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ all : thanx for congrat-ing...hehe...sayng korang semua...haha

iqbalsyarie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wou..tahniah :)

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.thanx...>,<

hacker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...

http://hackerz91.blogspot.com/

Safuraa Abdul Rashid said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hacker:dh follow dah
safuraa : hehe..thanx...>,<

fairuz ((: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru tau kau ada blog -_-

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...aq pon bru buat...

happyneedsleep said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah!! teruskan usaha!!

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...thanx...>,<

zuanjoe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luxx.. :D

http://improveslife.blogspot.com/

Kodet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hurm...dpt jadi follower 117 je...tahniah

Lia3003 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebat.. dulu saya berblog dah lama baru ramai macam tu,

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zuanjoe haha..thanx for wishing...
kodet hak3...ok la 2..kite follow kodet dapt 98..hehe...
lia3003 biase je...

kay yea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah~~

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaa...thanx..

eesyaheera said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

15 hari dah 100? wahhh, hebat. ee setahun lebih baru 500 :P

IxoR@ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good... sudah ramai pengikut....

:)

selamat memeriahkan dunia blogger...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eesyahere:xdela...ee lagi hebat..500 bukan sikit....
ixor@:kite sama-sama meriahkan ek...haha

nuyuEna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats!..dulu kite nk dpt 100 followers amek mase bebulan2..hahaha...hapy blogging..buat entry mantap2 keyh!

nuyuEna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx sis...keep supporting mee...>,<
insyaAllah buat entri mantap..haha

SaySay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eeehhh, cpatnya dpt follower o.O
(;_;)follower kat my bloggie c-kit lar,,diorg pun jarang bc en3 =.=
Pasal link 2..mesti buat public profile ke?
anyway good job! keep it up =)

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok...saye dh follow...hehe...follow blog sye gk kay...>,<
link ap???

Eza Rashid said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow.......thx....info awk bg nie berkesan.....sy nk try....sy ikut blog awk sbb besh...ikut sy jugak:)))))

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eza:hehe..welcome...saya dah follow da...haha

Post a Comment

 
naik atas...