Pages

Thursday, December 23, 2010

||| especially for PMR candidate |||

Ni 1st entri Mr.Vort lepas hampir-hampir 3 hari tak update.Visitor pun dah sikit.Semua dah lari.Mana tak nya,malam isnin tu,macam mana tah tetibe je modem hangus.Kena apa lagi,kena sambar petir la.Hish.Bengang gila.Cis.Tapi takpe,nasib baik dia sambar modem,kalau dia sambar Mr.Vort,entah-entah sampai bila-bila tak update.Huh.Ok.Balik masuk topic.




Hari ni result PMR pun keluar.Mesti bebudak form 3 panik.Haha.Yela,sebulan lebih tunggu result.N sekarang ni ada yang gembira,ada yang sedih,ada yang terharu, n macam-macam lagi.Well.Mr.Vort tahu semua benda tu sebab Mr.Vort pun penah rase gak bende ni tahun lepas.Sumpah berdebar time dia umumkan keputusan.Bila dia sebut sorang-sorang,tertunggu-tunggu mane la name ni.Haha.Tunggu punye tunggu ada gak nama Mr.Vort tersenarai dalam pelajar yang dapat 8A.Alhamdulillah.


Berbaloi gak usaha belajar(padahal tak belajar sangat pun,nasib je kot).Haha.So to all yang dapat 8A,tahniah n try kalau dapat masuk SBP,becoz it beeter than korang sekolah kat sekolah biase.



But kepada yang tak dapta 8A,jangan risau,SPM masih ada.Boleh score lagi dekat SPM.Hehe.Chill.Setakat PMR 8A,tak menjamin kita punya masa depan.SPM lagi penting.Trust me.>,<


10 ||| pengomel |||:

9W2URY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woww...TAHNIAH!!!!!!

A.D.A.M. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Congrats! =D

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..thanx...klo wish tahun lepas ok lgi..haha

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pmr penting gak pe..dpt 8A bley msk skola asrama penuh..ms dpn lbh terjamin bila duk skola pandai nih..skola la yg pandai..lalala~ =P

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penting jugak..tp spm lagiiiiiii penting...haha

Ain Zulaikha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah tahniah...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..thanx...

afraliza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats dik!!! PMR, SPM, STPM, SIJIL, DIPLOMA, IJAZAH, MASTER, PHD... mana lg penting? haha rmai je yg menganggur wlau ade master, phd..dah mkin rmai yg berjaya & score..yg penting study smart & kene ade side skills & balancekan kehidupan harian..

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah..betul 2 akak..haha

Arra JaSmY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..tahniah dik.=).Go fo spm pulak okai.=)

Post a Comment

 
naik atas...