Pages

Thursday, December 16, 2010

||| domain free yang baru |||

Dah dekat setengah bulan Mr.Vort pakai blogspot ni.Hehe.Ada la jugak chance nak kongsi idea,cerita best(takde la bez sangat),pendapat n so on.Abang aku pulak lagi advance,dia pakai wordpress.Dah agak lame la dia pakai WP tu.Bayar RM90 setahun kalau tak silap.



Cis.Teringin jugak nak rase guna benda berbayar.Hehe.Cuba bayangkan,vortnetwork.blogspot.com -----> vortnetwork.com,kan senang nak tulis tu,pendek.^,^Hish9.Tak ade la nak tulis panjang berjela.So Mr.Vort nak cerita ni.Abang Mr.Vort dapat satu domain free.WoW.


Ada la harapan Mr.Vort nak test post guna bende tu.Hehe.Tapi dia ni taik idung masin sikit.Sori bro.Ada gak try nak mintak dia punya domain free tu,tapi dia cakap membazir kang kalau bagi Mr.Vort.Mana tak nya,kalau Mr.Vort balik sekolah,masuk asrama,tak ke bersawang domain tu,entah-entah blog ni pon bakal bersawang nanti.Hehe.So dipendekkan cerita,kitorang berdua bekerjasama guna domain tu untuk share gambar yang kitorang rasa bez.Hehe.So ringan-ringan kan lah tangan tu jenguk blog baru tu ea.

7 ||| pengomel |||:

Encik MamaT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah.. best... nanti leh kongsi...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..kalau korang nak share gambar bez ke,,boleh gk submit dekt website tu..hehe

Fariq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow.. aku pon tengah tunggu domain settle ni,,
lambat beno la plak bak siap,,

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..t pas link..boleh la jenguk2 ..heheh

: : - LoLLy - : : said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

halloha, midnight visit here =D

Iwona said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Our Friend ..Thnx for your visit.Come back to us always...Now we wish you a good night.

tiha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu....best gak kalao dpt domain free kan....^___^

Post a Comment

 
naik atas...