Pages

Saturday, December 25, 2010

||| bila hantu menunjukkan belang |||

Tadi,tengah Mr.Vort jenjalan dekat blog orang lain,terjumpalah satu entri dekat blog umar bertajuk "macam ni ke cara anti plagiat dan copy paste?".Rasenyer tajuk ni memang tengah hangat 2 hari lepas time pemilik blog umar ni bertikam lidah dengan ju-on.Memang sesuatu yang agak pelik diterima akal.



yang ni la sebetulnya...

Haha.Mana taknya,si ju-on ni yang kononnya dah moden(yelakan dulu hantu mane ade internet) yang bersikap anti copy paste n plagiat (something berkaitan dengan piracy) buat la review pasal blog si umar ni bersifat ke-gay an.Mungkin si ju-on ni ingin mencari satu publisiti murahan kot.Satu lagi tuduhan ju-on ni kepada blog jejaka terhangat yang blog ni banyak copy paste lawak dari blog lain.

dari ju-on
reply dari jejaka terhangat



Memang biasa la bila kita berblog,kita memang nak kongsikan benda terbaik dengan pembaca.Jadi bermula la perang mulut laser ju-on dengan umar n the gang.Memang pedas la jugak apabila si ju-on ni menggunakan bahasa yang kurang menyenangkan dekat dunia blog ni.Kalau korang nak tahu,pergi baca dekat link yang Mr.Vort kasik tadi.Sebagai blogger yang beretika,memang wajar menegur pemilik blog lain tetapi seharusnya gunalah perkataan yang sesuai.Tapi 90% daripada komentar si ju-on ni penuh dengan maki hamun.Mana tak si pemilik blog naik hangin.Sepatutnya berblog ni tempat untuk relax.Hish.So harap korang semua happy blogging.>,<




44 ||| pengomel |||:

rossoneri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu femes udah ju on malaysia nih

Heni Puspita said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

So... the point is, there's a blogger with the nickname 'Ju On' attacking bloggers who like to copy paste someone's else article? (sorry, I do not speak your language)

Hanis Azla said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka hati dia aje nak kutuk and maki org..

miss sadiq! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ju-on mesti tgh PMS kowt time tu..
hehe.. :p

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rosso:hehe...bru je tngh femes...
hanis:rasenye dia wat blog 2 juz nk kutuk orang je...
miss:PMS ke PNS???haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heni puspita:yep..thats right...

KizZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..pla giat copy paste uh..huu..kiz pun dah penat dah baca yang blog sembang kosong tuh...ini lah itu lah..dah macam sinetron pulak..huh!

Jom skodeng,
SHE is older than HIM,anda rasa?

Ir.Ladybird said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xde modal kot ? XP

♥khairunnisa ar alhan♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blog dia last time sy bkk ada 2 entry je...tapi popular mnglhkan blogger lama.tp bkn dgn cara yang baik la...dia tu dengki dgn org rsenye...

blogsyarih said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nih psai nak provoke la tuh...nak cari pasal katakan..

BlogSyarih

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kizz:cerita indon??haha
ir ladybird:maybe la kot..haha
khai:orang kan suke kontroversi ni...haha
blogsyarih:haha..die kn antu..

zaty fiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

en ju-on memang kasau. nasib bek tak kene maki dengan die jugak..adei..macam-macam hal..

Mohamadazhan hjDesa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

copy paste asgment apa cita pula.hehehe

nirelwof said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ju on tu gile...
gile publisiti...huhuhu

hAwA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aih, nampaknya lepas ni kene sentiasa praktiskan referencing, bibliografi, citation dsb., walaupun ketika berblogging. Padahal kita bca blog ni nak bersenang-lenang, xmo serabut2

bungakuning . said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka DOMO !

Fiqas said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haila...sy jumpa Ju On dimana mana saje ari ni..tetiba jadi glemer JU ON ni...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zaty fiqa
die pilih je...the chosen one....>,<

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohamadazhan hjDesa

mrvort penah buat cmtu gk..siap jual lagi..haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nirelwof
ye le 2..

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bungakuning .

cis,,,dh kluar topik ni..haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fiqas

memang dah femes pon..

nuR izyan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aik??si ju on ni x abis2 lg ke...
ayoo ai ju on..huhu :)

ღ Sumomo-chan ღ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabaq je la ye :)
org kalau ta suka kita macam2 dibuatnya. haha

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klaka je bc komen² ju tuh..haha~

epy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

GREAT people talk about IDEAS
AVERAGE people talk about THINGS
SMALL people talk about OTHERS PEOPLE..
so korang rase2 ju on ni tergolong golongan org yg mcmane? hehe :p

alinac lover said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah btoi tu..wat sakit jiwa je layan ju-on tu

x baik la kan dok maki hamun org

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nuR izyan

juon ni dh feymes 4 hari lepas da...haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ღ Sumomo-chan ღ

nasib baik bukan mrvort yg kene...hehe

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@YanaMIB

ingtkn baca entri yg kelakar...haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@epy

super duper small kot..>,<

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@alinac lover

lyn bnde lain lg bagos..haha

Jejaka Terhangat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errr..tu bukan reply dari aku la..entri aku laen bunyinye..pergi terjah balik. haha..

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Jejaka Terhangat

mr vort salah tulis ke atau tengah mamai ni???sori lah semua salah info...>,<

Farix Sanquilicuor (Faris Hardiyanto 177) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Serem ahhhhhh!!! :O hahahahah

Qhamel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ju-on yang xde adab tu kata aku asshole?

nk tegur bebaik ler.

owner blog tu pn dah nama sharing. sakit lak ati dye psl per.

Ema Teddy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerana ju on..semua blog yg cerita tntg dia...rating naik beb...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Farix Sanquilicuor (Faris Hardiyanto 177)

ade la skit..haha

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ema Teddy

haha..die nak cai publisiti murahan la kot...

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Qhamel

lek je...die saje je nk wat qhamel....dengar citer ramai yang banned die..

+d.O.Y.A.h+ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak domokun!

||| V0r+ Ne+w0rK ||| said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ d.O.Y.A.h

kluar topik ni dayah...hahah

Cik Peanut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu pendengki tu~
cet, menumpang populariti

IxoR@ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hantu? teringat citer hantu khurafat....

seram la...

Post a Comment

 
naik atas...